Disclaimer

De informatie op deze site is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De gegevens zijn afkomstig uit jaarverslagen en websites van goede doelen en instanties, eigen onderzoek en onderzoek door derden. De informatie is bedoeld voor algemeen gebruik en is niet toegespitst op de individuele situatie van de bezoeker. Aan de verstrekte informatie op de site kunnen geen rechten worden ontleend. De Donateursvereniging Nederland en Esther Jacobs (die de info op deze site ter beschikking stelt) wijzen aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en gevolgen af.

Deze site bevat hyperlinks naar andere organisaties en instellingen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze externe sites wordt gepresenteerd.

Van 2003 – 2006 bracht de Donateursvereniging de Nederlandse goede doelen wereld in kaart, probeerde deze transparanter te maken en de communicatie tussen goede doelen en donateurs te verbeteren. Deze site bevat alle onderzoeken, aanbevelingen en tips. Hoewel de info uit 2006 komt, is 90% ervan nog steeds up to date en bruikbaar. Vooral de uitleg en tips zijn nog steeds nuttig. Alleen in de omschrijving van de branche zijn sommige aantallen veranderd en sommige termen (bijvoorbeeld de art. 24 status is nu een ANBI status).

Gebruik deze informatie aub op een verantwoorde manier.